torsdag 18 juni 2009

Kollegorna drar till Malaysia

Kollegorna åker i morgon till Kuala Lumpur för att medverka vid "The 14th International Conference on Thinking". Där vi inte bara kommer att vara deltagare uta även medverka med två bidrag. Själv är jag hemma med lille sonen.

Det slår mig att det inte twittras något om den faktiskt enormt stora konferensen, att det inte bloggas något om det direkt, samt att de som står för konferensens officiella hemsida, inte verkar ha koll på det där med RSS-flöden, bloggar och liknande. Hemsidan är faktiskt lite gräslig på sätt och vis. Min tes är att de tänkare, till stor del pedagoger, som är på konferensen inte riktigt ligger i fas med resten av den nu mer och mer sociala community-stinna omvärlden. Är det en åldersfråga kanske? Kollegorna får rapportera om hur mycket av IKT de hittar på konferensen. Förra konferensen i Norrköping hade inte mycket av IKT i programmet.

Naturligtvis kommer mina kollegor att blogga och twittra direkt från konferensen. Du hittar bloggen här: http://14icot.wordpress.com, och twitter under: http://twitter.com/johanneshedberg

1 kommentar: